Other languages:

Next events

No events

Subscribe to newsletter

Partnereink:

Húszas Klub

Rhino Marketing Kft.

Huszas Klub csapata

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fblogo
youtubelogo
emaillogo

Our visitors:

We have 283 guests and no members online

kizomba

 Kizomba - The Angolan Tango - passion & sensuality

 
Kizomba originated in Angola, but also affects other lusophone countries in Africa. It was created on the basis of Semba, but also the Passada, Coladeira and Mazurka from Cabo Verde, which was combined with traditional African rhythms and modern European music. Kizomba is a word from the language of the tribe Kimbundu and means: hard, Acting, dancing, entertainment. Kimbundu is one of the many languages ​​of the locals in Angola (Luanda) is spoken mainly in the area of ​​the capital. Due to the huge popularity Kizomba is sung by many Luso-African artists.
The Angolan style is like kapverdeianische dominant and was in Portugal, especially in the area around the capital city of Lisbon

Kizomba Basics

Primeiro Basico/First basic (tempo)

Segundo Basico/Second basic (Step 3)

Basico de lado/Side basic

Pausa suave/Soft breack

(sensual)

Pausa Pesada/Hard breack

Volta/Half turn (cha cha)

Estrela/Star

Saida/Exit

Saida da mulher/Lady saida

Saida do homem/Man saida

Bloque/Block

 

reggaeton


 

 

ronaldogomb

Ronaldo private lessons: Forenoon and early afternoon times by appointment.

samba

SAMBA AEROBIC **workout**
(Brazil Axé Music)

Ne essen félreértés a név hallatán. Ez nem egy versenytánc, hanem egyéni tánc.
Sokan, akik látnak axé-t táncolni, azt mondják, hogy milyen jó kis zumba stílusom van. De az Axé nem összekeverendő, hiszen a brazilok ősi táncának, a samba-nak alaplépéseinek kominációjára épített, dinamikus, energetikus gyors ritmusú szórakoztató tánc. A test minden porcikáját megmozgató, ugyanakkor nem az átlagosnál jólvan nagyobb fizikai erőlétet megigénylő.
A csupa brazil, vérpezsdítő, vidám dallamok garantálják a felhőtlen szórakozást.

Samba de Gafieira

Kedves táncoslábúak!

 

Örömmel értesítünk benneteket, hogy elérkezett az idő, hogy Magyarországon elindítsuk első ízben Samba de Gafieira tánckurzusunkat.

Megbizonyosodtunk arról, hogy ez a tánc egyre inkább elmélyül az európai táncos világ köztudatában, és megannyi rendezvényen, kongresszuson a workshopok részét képzi, valamint fel-felcsendülnek dallamai a partikon.

 

Pontosabban a Samba de Gafieira-ról:

 

Egy modern,elegáns, autentikus brazil eredetű páros tánc (1940-es évek), amelynek alapja a szamba ritmus, azonban nem összetévesztendő a szamba versenytánccal. Ennek a gyönyörű táncnak identitása többféle tánc koncepcióján alapul, legjellegzetesebben a salsa, karneváli samba és tangó vonásai nyilvánulnak meg. Kecses és játékos, de ugyanakkor rendkívül pimasz. Minden korosztály számára ajánlott, rendszeres gyakorlás mellett könnyen elsajátítható.
A vitalitás és kreativitás fellegvára a brazilok szerint.

 

Várunk benneteket sok szeretettel!

zouk

zumba-logo-vertical